TM-Vakuutusvälitys Oy

TM-Vakuutusvälitys Oy on asiakaslähtöinen vakuutusmeklaritoimisto Järvenpäässä. Toimistomme sijaitsee Fox Center Yrityskeskuksessa. Toimintamme on alkanut vuonna 2003.

Kivijalkamme on ollut jo vuosia kiinteistövakuutusten hoito. Vuoden 2017 alusta olemme hakeneet kasvua yritysten vakuutusten ja henkilöasiakkaiden vakuutusten hoidossa ja
kasvulle on hyvä ”maaperä” tunnettavuutemme ansiosta.

Yrityksemme tehtävänä on etsiä vakuutusmarkkinoilta asiakasyrityksellemme mahdollisimman kattava vakuutusturva kustannustehokkaaseen hintaan.

Vakuutusmeklari toimii aina asiakkaansa toimeksiannosta. Toimeksiantosopimuksesta käy selville, mitä asiakas ja vakuutusmeklari ovat sopineet. Sopimuksen lisäksi asiakas antaa vakuutusmeklarille valtakirjan, jolla vakuutusmeklari voi edustaa asiakasta vakuutusasioissa.

Vakuutusmeklariksi rekisteröitävällä on oltava vakuutusmeklaritutkinnolla osoitettu ammattipätevyys. Vakuutusmeklaritutkinnon suorittanut henkilö on merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään vakuutusedustajarekisteriin. Vakuutusmeklarin toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Välitämme 1.5.17 alkaen myös vakuutusmeklari palveluja yhteistyöyrityksiemme kautta suuryrityksiin ja julkisyhteisöihin.

Ajankohtaista

 • TM-Vakuutusvälitys Oy:n hallinto muuttaa 2.1.2018 Helsinkiin

  28.11.2017

  Uusi osoitteemme on Eurantie 12 A, Helsinki. (Vallilan raitiovaunuvarikon takana katutasossa) Käytössämme on pienet viihtyisät...

  » Lue lisää
 • Uutta 1.6.17 uudelle yrittäjälle

  26.05.2017

  "Ota se mitä todella tarvitset älä sitä mitä sinulle tarjotaan"

  Alkavan yrityksen paketti:
  Selvitämme...

  » Lue lisää

Jätä vahinkoilmoitus

Tuemme kummilastamme World Vision -järjestön kautta.